Voor je agenda: Sunny Court Festival 2011, vrijdag 2 september, 19u30

Sunny Court Music Festival Mis dit heerlijke muziek- en poëziefestival niet.  Voor en door buren, in het gezellige Sunny Court parkje, mooi weer, blonde dames met forse bellen witte wijn, breng-je-eigen-stoel-mee formule.

Sunny Court is het kleine buurtparkje tussen de Reinkenstraat, Obrechtstraat en Laan van Meerdervoort Reminder: Sunny Court is het kleine buurtparkje tussen de Reinkenstraat, Obrechtstraat en Laan van Meerdervoort. De ingang van het park is aan de Laan van Meerdervoort ter hoogte van nummer 189 en 191 – schuin tegenover de Panoramaflat dus. Up-to-date info en programma bij de vrienden van de Duinoord-wijksite.

Dit bericht werd geplaatst in Buurt en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s