Twee zwaargewonden door vallende boomtak Conradkade

De Panoramaflat stond vandaag letterlijk bovenop het lokale en zelfs het landelijke nieuws. Door het extreme weer knakten twee grote bomen die op de Conradkade naast de halte voor tram 11 staan. Helaas waren er twee zwaargewonden – een vrouw van 52 en een jongen van 19. Ze werden door een vallende boomtak geraakt terwijl ze op de tram stonden te wachten. Een traumahelicopter heeft ze naar het ziekenhuis vervoerd.

De Laan van Meerdervoort was urenlang afgesloten omdat de brandweer de weg en de trambaan weer vrij moest maken. Inmiddels rijdt het verkeer weer gewoon door, maar de windstoten en zware regenbuien zijn nog niet voorbij.

Dit bericht werd geplaatst in Buurt, Foto, Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s