“Onopvallendste flat van Den Haag” – artikeltje op site De Posthoorn

Panoramaflat artikel in De PosthoornRob van Eeden, de webmaster van www.uitvinderswijk.nl (dat is dus de site van deze Regentessenbuurt) schreef een leuk artikeltje over de Panoramaflat op de site van De Posthoorn:

“Door weinigen gezien in zijn volle omvang, en toch een oriëntatiepunt van de wijk, is de flat op de hoek van de Laan van Meerdervoort en Conradkade. Een van de eerste torenflats in Den Haag met maar liefst twaalf woonlagen boven de AH-supermarkt en een kantoor-etage. Vaak omgeven door vreselijke valwinden, waarbij je je nauwelijks staande kunt houden.”

Panoramaflat artikel op Den Haag DirectKlik op het plaatje in dit artikel voor een screenshot voor het geval het ooit van die andere site mocht verdwijnen.  Wil je op de hoogte blijven nieuws uit deze wijk?  Schrijf je in op de nieuwsbrief van de Uitvinderswijk – zie ook onze blogpost uit september bij de start van die nieuwsbrief.

 Update 22 jan: en hetzelfde artikel verscheen gisteren ook op DenHaagDirect, de Haagse stadsblog (ook screenshot bijgevoegd). Mét commentaar van Reinder.

Dit bericht werd geplaatst in Internet en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op “Onopvallendste flat van Den Haag” – artikeltje op site De Posthoorn

  1. DeniseM zegt:

    Ik vind ‘m van buiten niet mooi, moet nog steeds wennen aan die AH en die winden zijn inderdaad verschrikkelijk, maar van binnen is het uitzicht geweldig! Vrienden van ons woonden daar en ik vond het altijd een genot om naar buiten te kijken, welke kant je ook uit keek en hoe laat het ook was.
    Alleen al voor de zonsondergang had ik er zelf graag willen wonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s