Op de hoogte blijven van nieuws in de Regentessenbuurt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Uitvinderswijk

We linkten al eerder naar de site www.uitvinderswijk.nl, onderhouden door buurtbewoner Rob van Eeden.  Je kan je nu ook inschrijven op de nieuwsbrief van de Uitvinderswijk. Om je een idee te geven van wat je mag verwachten, heb ik hierbij de eerste aflevering gekopieerd:

Nieuwsbrief Uitvinderswijk, 5 september 2010
– bijzondere wijk, bijzondere site –

Eerste Nieuwsbrief
Met enige trots presenteren we u – die op de een of andere manier betrokken bent bij de Uitvinderswijk – een eerste Nieuwsbrief. Geregeld zullen we u daarmee op de hoogte houden van nieuwe en bijzondere aspecten van de Uitvinderswijk.

Wilt u de Nieuwsbrief voortaan ontvangen, dan hoeft u niets te doen. Stelt u daar geen prijs op, dan kunt u zich eenvoudig, via de link onderaan, uitschrijven.
En.. u mag deze nieuwsbrief natuurlijk ook onder de aandacht brengen van anderen die wellicht geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen in en rond de Uitvinderswijk.

Steeds vollediger
Al vanaf de start in 2003 bood de site ruim honderd bijzondere plekken. Sinds vorig jaar, met de nieuwe opzet en vormgeving is er veel toegevoegd:
• Het blok Actueel, linksboven op de hoofdpagina met bijzondere en actuele zaken in de wijk.
Nieuws-Agenda, met een goed bijgehouden overzicht van tentoonstellingen, voorstellingen en evenementen in en rond de wijk.
• Een Zoek-functie, waarmee u op ieder woord of combinatie van woorden kunt zoeken binnen de site, die inmiddels meer dan 300 pagina’s omvat.
• De Nieuwsbrief, waarop u zich eenvoudig kunt in- en uitschrijven via de site.
Steeds meer bezoek, zoals afgelopen maand met 5.000 bezoeken aan de site door bijna 1.500 unieke bezoekers.

Interessante recente toevoegingen
Uitvinderswijk op Hyves? Al sinds een aantal jaren bestaat een groep op Hyves, speciaal voor het Regentesse-Valkenboskwartier, kortom: de Uitvinderswijk. Met meer dan driehonderd leden die berichten uitwisselen en (vooral) oude en nieuwe foto’s met memorabele momenten en herinneringen van en over de wijk. MEER
‘Den Haag direct Den Haag verdient een eigen online platform, een website door en voor Hagenaars en Hagenezen.’ Onder dit motto biedt, sinds februari 2010, DenHaagDirect.nl ruimte voor Haagse onderwerpen waar bestaande media nauwelijks over berichten. Meer dan veertig gepassioneerde, creatieve en actieve inwoners van Den Haag werken sindsdien samen om vanuit hun perspectief Haagse onderwerpen uit te dragen in tekst, foto en video.
Kunstenaar én uitvinder, kan dat? Er woont heel wat talent in de Uitvinderswijk, maar niemand heeft het daar – tot nu toe – tot kunstenaar én uitvinder geschopt, behalve Theo Jansen met zijn ‘Strandbeesten’. MEER

Horeca-boost
Het heeft even geduurd, maar het aantal cafés in onze wijk begint zich (vooral) kwalitatief uit te breiden.
• Sinds enkele maanden met Café Madeleine voor ontbijt, lunch, high tea en… terras op het Valkenbosplein. Lekker eten en drinken, een goed gesprek, vrij parkeren en wifi, wat wil je nog meer?
• En vanaf 12 september a.s. met Tearoom De Regentes; dé ontmoetingsplek voor creatieve ondernemende mensen. Relaxed email bekijken onder het genot van een kop koffie, bijkletsen met vrienden met een goed glas thee, lunchen met een collega. En… alle producten biologisch en verantwoord. Ook met gratis flex-werkplekken.

Uw bijdrage meer dan welkom!
Iedereen die een plek inbrengt voor de Uitvinderswijk, die ook geplaatst wordt, ontvangt het unieke boek Een reis door de Weimarstraat gratis thuisbezorgd. Klik hier!

Met vriendelijke groet,

Rob van Eeden
www.uitvinderswijk.nl

Dit bericht werd geplaatst in Internet en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Op de hoogte blijven van nieuws in de Regentessenbuurt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Uitvinderswijk

  1. Pingback: “Onopvallendste flat van Den Haag” – artikeltje op site De Posthoorn | Panoramaflat Den Haag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s