Rewire Festival rond de Energiecentrale

Uit de nieuwsbrief van de Uitvinderswijk:

image
Op 4 en 5 november bent u van harte welkom op het REWIRE Festival 2011. REWIRE focust op beeldende kunst, abstracte film en nieuwe muziek. Het programma biedt een relevante weergave van de creatieve tijdsgeest van het hier en nu. Het festival vindt plaats in het interessante transformatiegebied “Rond de Energiecentrale” in Den Haag. Unieke locaties zoals bijvoorbeeld het voormalig magazijn van de centrale en de oude kerk zijn het toneel van het festival.

Enkele highlights: Plaid [UK], Washed Out [US], Nils Frahm & Anne Müller [DE] (muziek), Finnbogi Pétursson [IS], Julius Stahl [DE] (beeldende kunst), Zavoloka & Laetitia Morais [UA/PT] (live cinema). Klik http://www.rewirefestival.nl/ voor meer programmainformatie.

Dit bericht werd geplaatst in Buurt en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s